Preturi

Livram si montam in toata tara! Gardurile Konkret Line, cu inaltimea de 180-210 cm, costa in general intre 95 si 135 lei / m.Preturile variaza in functie de culoare, model, inaltime, lungime, termenul de plata, termenul de executie, sezon, transport, etc. Pentru o calculatie precisa, va rugam sa solicitati oferta. Impermeabilizantul Konkretol costa 25 lei kilogramul si are un consum specific de 60 – 200 g / mp. Un kilogram de impermeabilizant acopera de la 5 la 15 mp, in functie de vechimea, umiditatea, porozitatea, temperatura betonului, etc., precum si in functie de raportul dilutiei ( poate fi diluat cu apa pana la 30% ), metoda de aplicare si numarul de straturi.

Livram in toata tara iar pretul transportului este egal cu pretul combustibilului consumat. Gardurile prefabricate din beton se pot monta pe postamente, cu panouri ingropate partial sau pe soclu continuu.

Soclu Panou semi ingropat Postament

 

Montajul pe postamente din beton cu dimensiunile de 40 x 40 x 80 cm si montajul cu panou ingropat partial, ( in ambele cazuri cu materialele incluse: ciment, balast din sorturi spalate, etc ), costa 45 lei / m*. Doar manopera, fara materiale, costa 35 lei / m*.

Montajul pe soclu din beton are pret variabil in functie de dimensiuni, armatura, clasa betonului, etc. De exemplu, montajul pe un soclu de 20 x 70 cm costa in jur de 90 lei / m*, cu toate materialele incluse ( “la gata” ). Manopera fara materiale costa 70 lei / m*.

*Preturile nu includ TVA
Date tehnice garduri beton

Cateva informatii tehnice despre produsele reprezentate de Konkret Line, produse apreciate pozitiv de toti clientii nostri.

Incepand August 2013 am schimbat tehnologia de realizare a armaturii, schimband plasa sudata de 4 mm cu bare longitudinale de 6 mm care sporesc mult rezistenta si durata de viata a gardului. In practica, acest detaliu ce majoritatea clientilor nici nu-si pot da seama ca s-a schimbat face ca pretul platit pentru imprejmuirea unei suprafete sa fie unul mult mai mic datorita rezistentei in timp a gardului. In plus, gardul isi pastreaza aspectul de Nou chiar si dupa ani de zile.

Un alt detaliu tehnologic care asigura gardurilor noastre rezistenta in timp este  realizarea din beton vibrat, dublu armat. Dubla armatura a betonului creste rezistenta acestuia in timp

Tratamentul cu Konkretol este o alta inovatie cu care ne mandrim, substanta impermeabilizanta transparenta sau colorata (poate fi aplicata orice culoare pentru imbunatatirea aspectului) ce intareste suprafata betonului si elementelor creand la suprafata un smalt dur si rezistent cu rol de Protectie.

Pentru informatii:

0371.419.627
0723.613.599
0754.235.000