Impermeabilizant

Prin ciclurile inghet-dezghet, apa are un puternic efect distructiv asupra betonului. In cazul gardului prefabricat din beton, ciclurile de gelivitate determina durabilitatea acestuia. Konkret Line recomanda tratarea betonului cu Konkretol pentru limitarea infiltrarii apei. Produs in Danemarca, impermeabilizantul transparent ori colorat, se aplica prin pulverizare sau cu pensula pe betonul proaspat sau dupa maturizarea acestuia, oricand. Consumul specific este de 60 pana la 200 g/mp. Se usuca in aproximativ o ora in functie de temperatura si umiditatea ambientala. Konkretol patrunde in stratul superficial al betonului, intrerupe capilaritatea, stopeaza eflorescenta ( "albirea" sau "decolorarea" ), intareste betonul la suprafata si, in cazul impermeabilizantului transparent, intensifica culoarea. Konkretol este o vopsea bicomponenta cu putere de acoperire mare. Poate fi diluata cu apa pana la 30% pentru primul strat si cu pana la 10% pentru stratul al doilea. Nu se aplica la temperaturi sub 8 grd Celsius.

Colorarea gardurilor prefabricate din beton prin aplicarea impermeabilizantilor, este o alternativa a colorarii in masa a betonului. Impermeabilizantul Konkretol are culori vii si pastelate, cu multe nuante, rezistente la actiunea razelor UV.

Pretul: 25 lei fara TVA / kg.
Date tehnice garduri beton

Cateva informatii tehnice despre produsele reprezentate de Konkret Line, produse apreciate pozitiv de toti clientii nostri.

Incepand August 2013 am schimbat tehnologia de realizare a armaturii, schimband plasa sudata de 4 mm cu bare longitudinale de 6 mm care sporesc mult rezistenta si durata de viata a gardului. In practica, acest detaliu ce majoritatea clientilor nici nu-si pot da seama ca s-a schimbat face ca pretul platit pentru imprejmuirea unei suprafete sa fie unul mult mai mic datorita rezistentei in timp a gardului. In plus, gardul isi pastreaza aspectul de Nou chiar si dupa ani de zile.

Un alt detaliu tehnologic care asigura gardurilor noastre rezistenta in timp este  realizarea din beton vibrat, dublu armat. Dubla armatura a betonului creste rezistenta acestuia in timp

Tratamentul cu Konkretol este o alta inovatie cu care ne mandrim, substanta impermeabilizanta transparenta sau colorata (poate fi aplicata orice culoare pentru imbunatatirea aspectului) ce intareste suprafata betonului si elementelor creand la suprafata un smalt dur si rezistent cu rol de Protectie.

Pentru informatii:

0371.419.627
0723.613.599
0754.235.000