Dale

Realizate in doua straturi, dalele din beton vibrat au dimensiunile: 600 x 600 x 40 mm. Smaltul ( stratul de uzura ) poate fi colorat in tonuri maron asemanatoare diferitelor esente lemnoase. Stratul de baza ( stratul de rezistenta ) este armat cu fibre din polipropilena dispersate tridimensional.

Pretul dalelor este de 20 lei / buc sau 55,6 lei / mp pentru cele necolorate ( culoarea betonului ) si 25 lei / buc sau 69,5 lei / mp pentru cele colorate sau vopsite cu impermeabilizant. Pentru comenzi mai mari de 10 mp se acorda un discount de 10%.

Pentru 1 mp sunt necesare 2,78 buc.

Preturile nu includ TVA.
Date tehnice garduri beton

Cateva informatii tehnice despre produsele reprezentate de Konkret Line, produse apreciate pozitiv de toti clientii nostri.

Incepand August 2013 am schimbat tehnologia de realizare a armaturii, schimband plasa sudata de 4 mm cu bare longitudinale de 6 mm care sporesc mult rezistenta si durata de viata a gardului. In practica, acest detaliu ce majoritatea clientilor nici nu-si pot da seama ca s-a schimbat face ca pretul platit pentru imprejmuirea unei suprafete sa fie unul mult mai mic datorita rezistentei in timp a gardului. In plus, gardul isi pastreaza aspectul de Nou chiar si dupa ani de zile.

Un alt detaliu tehnologic care asigura gardurilor noastre rezistenta in timp este  realizarea din beton vibrat, dublu armat. Dubla armatura a betonului creste rezistenta acestuia in timp

Tratamentul cu Konkretol este o alta inovatie cu care ne mandrim, substanta impermeabilizanta transparenta sau colorata (poate fi aplicata orice culoare pentru imbunatatirea aspectului) ce intareste suprafata betonului si elementelor creand la suprafata un smalt dur si rezistent cu rol de Protectie.

Pentru informatii:

0371.419.627
0723.613.599
0754.235.000