Unde ne gasiti

Konkret Line SRL

Adresa:

Soseaua Clinceni, nr. 70, Bragadiru - ILFOV

Telefoane:

0754 235 000
0371 419 627

Formular de contact:

Pentru o cotatie informativa va rugam sa completati formularul urmator precizand lungimea, inaltimea, modelul, culoarea, locatia, termenul de livrare si/sau punere in opera, transportul, tipul de montaj, demolarea gardului vechi si orice alte detalii care pot influenta pretul final.

Date tehnice garduri beton

Cateva informatii tehnice despre produsele reprezentate de Konkret Line, produse apreciate pozitiv de toti clientii nostri.

Incepand August 2013 am schimbat tehnologia de realizare a armaturii, schimband plasa sudata de 4 mm cu bare longitudinale de 6 mm care sporesc mult rezistenta si durata de viata a gardului. In practica, acest detaliu ce majoritatea clientilor nici nu-si pot da seama ca s-a schimbat face ca pretul platit pentru imprejmuirea unei suprafete sa fie unul mult mai mic datorita rezistentei in timp a gardului. In plus, gardul isi pastreaza aspectul de Nou chiar si dupa ani de zile.

Un alt detaliu tehnologic care asigura gardurilor noastre rezistenta in timp este  realizarea din beton vibrat, dublu armat. Dubla armatura a betonului creste rezistenta acestuia in timp

Tratamentul cu Konkretol este o alta inovatie cu care ne mandrim, substanta impermeabilizanta transparenta sau colorata (poate fi aplicata orice culoare pentru imbunatatirea aspectului) ce intareste suprafata betonului si elementelor creand la suprafata un smalt dur si rezistent cu rol de Protectie.

Pentru informatii:

0371.419.627
0723.613.599
0754.235.000